WINK & SMILE

Professional Teeth Whitener
Permanent Make Up Artist
Massage Therapist

Wat is micro pigmentatie? 

We willen er allemaal graag zo perfect mogelijk uitzien op ieder moment van de dag. Met make-up alleen kan hieraan niet worden voldaan. Micro pigmentatie daarentegen kan ‘blijvend’ een optische mooier resultaat leveren. Op een subtiele en natuurlijke wijze brengen wij pigment in de bovenste laag van de Dermis of Stratum Basaal aan. 

Het resultaat is natuurlijk en blijft bovendien mooi zitten. Het maakt niet uit of u door weer en wind loopt, een regenbui moet trotseren, uit het zwembad of zee stapt of tijdens een romantische film een traantje wegpinkt, jouw micro pigmentatie blijft gedurende de hele dag stralen. 

Wij helpen u graag verder met veel plezier en deskundigheid.


Eye Liner

Doet u elke dag eyeliner op en zou u het eigenlijk wel ideaal vinden als uw eyeliner gewoon altijd goed zou zitten? Of lijkt het handig om kleine imperfecties optische lichtjes weg te verdoezelen. Dankzij een permanente eyeliner/ babyliner aan te brengen, bent u nooit meer elke ochtend bezig met het zo nauwkeurig mogelijk aanbrengen van uw eyeliner of het inkleuren van uw wimperrand. Je hoeft je geen zorgen meer te maken voor een traantje of om per ongelijk over je oog te wrijven, jouw ogen stralen altijd! Voor iemand die al elke dag eyeliner draagt, is dit een perfecte oplossing, maar ook voor iemand die nauwelijks haar ogen schminkt kan dit een meerwaarde zijn: Altijd sprekende ogen zonder hier dagelijks moeite voor te hoeven doen.

De behandeling

De behandeling begint altijd met het in kaart brengen van uw wensen, de gewenste vorm van de eyeliner en het bepalen van de kleur van het pigment. Hierna wordt eerst het ‘ontwerp’ op uw ooglid getekend en als dit bevalt, beginnen we pas met het aanbrengen van de semi pigmentatie. Zoals je kan horen betreft dit een tijdelijk effect. Het pigment zal doorheen de jaren vervagen door verschillende factoren (uv-stralen, anti-aging cremes, huidvernieuwing etc..). Het resultaat blijft 1,5 – 5 jaar goed zitten, echter raden we voor een blijvend stralend resultaat sterk een jaarlijkse retouche aan.

Waarom kiezen voor eyeliner als semi pigmentantie?

Een permanente eyeliner laten zetten heeft meerdere voordelen:

·       Het bespaart u tijd;

·       U heeft geen last meer van vlekken of vervaging van make-up;

·       Uw zelfvertrouwen krijgt een boost

·       Het blijft gedurende een lange tijd een mooi resultaat;

·       U heeft altijd een frisse uitstraling;

·       Het accentueert uw ogen en geeft u standaard een krachtige en open blik.


Eye Brows

Uw wenkbrauwen geven uw gezicht de meeste expressie en bepalen de uitstraling van uw gelaat. Altijd goed verzorgde wenkbrauwen hebben, draagt dus bij aan een positief voorkomen en een verzorgde eerste indruk op mensen. Dankzij semi pigmentatie op de wenkbrauwen ziet u er frisser uit en hebt u   een meer open en sprekender blik. U hoeft geen tijd meer te verliezen aan wenkbrauwen bijtekenen en u hoeft zich niet meer te ergeren aan asymmetrie of lege gaatjes (vanwege littekens bv.) in de wenkbrauwen.

Binnen Wink & Smile onderscheiden wij 3 soorten pigmentatie technieken voor de wenkbrauwen: de powderbrows -, de ombrebrows techniek en de microblading.

De behandeling

Wenkbrauwen zijn het meest bepalend onderdeel van uw gezicht, als u ze er sprekend wilt laten uitzien, heeft u meestal 2 behandelingen nodig. Voordat we daadwerkelijk pigment op uw wenkbrauwen gaan aanbrengen, bespreken we eerst de persoonlijke wensen, wat er bereikt wilt worden en welke techniek deze wensen het best vervult, ook wordt er bepaald welke vorm en kleur optische het best aansluit bij de natuurlijke wenkbrauw.

Wanneer dat allemaal duidelijk is, wordt het ‘ontwerp’ van uw nieuwe wenkbrauwen eerst getekend. Als dit bevalt, gaan we pas echt aan de slag met de semi pigmentatie. Zoals je kan horen betreft dit een tijdelijk effect. Het pigment zal doorheen de jaren vervagen door verschillende factoren (uv-stralen, anti-aging cremes, huidvernieuwing etc..). Het resultaat blijft 1,5 – 5 jaar goed zitten, echter raden we voor een blijvend stralend resultaat sterk een jaarlijkse retouche aan.

Waarom kiezen voor semi pigmentatie op de wenkbrauwen?

De wenkbrauwen pigmenteren heeft meerdere voordelen:

·       Het bespaart u tijd;

·       U heeft geen last meer van vlekken of vervaging van make-up;

·       Uw zelfvertrouwen krijgt een boost

·       U kan er de asymmetrie van beide wenkbrauwen mee wegwerken.

·       U kan er lege plekken/ littekens mee verdoezelen.

·       U heeft altijd een frisse uitstraling;

·       U kan uw ogen een optische meer open blik geven.


Lips

Bij permanente lippigmentatie wordt er een uiterst precies lijntje rondom de contouren van jouw lippen getekend om deze te accentueren. Ook lichte asymmetrie kan hiermee worden opgelost. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen lipkleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Daarnaast is het mogelijk om de lipliner een tint effect te geven of zelfs om pigment aan je hele lippen toe te voegen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken. Voor vrouwen die altijd al graag een natuurlijke liplijn hebben gewild of vrouwen die vinden dat hun lippen te weinig pigment bevatten is dit de perfecte oplossing.

 

Binnen Wink & Smile onderscheiden wij 3 soorten pigmentatie technieken voor de lippen: de Lipliner, de Shadow techniek en Full Lips.

 

De behandeling

 

De vorm, kleur en dikte van de lippen doen veel aan het gelaat. De lippen trekken dan ook enorm de aandacht wanneer m’n tegen u praat. Voordat we daadwerkelijk pigment op uw lippen gaan aanbrengen, bespreken we eerst de persoonlijke wensen, wat er bereikt wilt worden en welke techniek deze wensen het best vervult, ook wordt er bepaald welke vorm en kleur optische het best aansluit bij de natuurlijke lippen.

Wanneer dat allemaal duidelijk is, wordt het ‘ontwerp’ van uw nieuwe lippen eerst getekend. Als dit bevalt, gaan we pas echt aan de slag met de semi pigmentatie. Zoals je kan horen betreft dit een tijdelijk effect. Het pigment zal doorheen de jaren vervagen door verschillende factoren (uv-stralen, anti-aging cremes, huidvernieuwing etc..). Het resultaat blijft 1,5 jaar – 5 jaar goed zitten, echter raden we voor een blijvend en stralend resultaat sterk een jaarlijkse retouche aan.

 

Waarom kiezen voor semi pigmentatie op de lippen?

De wenkbrauwen pigmenteren heeft meerdere voordelen:

·       Het bespaart u tijd;

·       U heeft geen last meer van vlekken of vervaging van make-up;

·       Uw zelfvertrouwen krijgt een boost

·       U kan er de asymmetrie van de natuurlijke lipline mee wegwerken.

·       U kan er oneffenheden, zoals paarse vlekken vanwege koele ondertoon, mee camoufleren

·       U heeft optische vollere lippen met meer pigment;

·       U kan uw ogen een optische meer open blik geven.


GSM: +32 492 07 97 89