Een mooie zomerse teint? Dat kan bij SENSUM!

Is het niet leuk om het hele jaar door complimentjes te krijgen over je uiterlijk? Met een mooie en gezonde bruine teint voel je je goed, ontspannen en zelfzeker. Bij SENSUM beschikken we over een uitgebreid gamma aan zonnebanken, stuk voor stuk toegespitst op jouw persoonlijke wensen en noden.  Onze toestellen zijn van de hoogste kwaliteit, met merken als Ergoline en excellence, waardoor u kan genieten van ontspannende muziek, aroma‚Äôs en de juiste temperatuur alvorens naar buiten te stappen met een optimaal zomerse teint! 

 
 

Professioneel advies, persoonlijke begeleiding en toestellen van de topkwaliteit.

Tijdens de openingsuren is er steeds een van onze gediplomeerde medewerkers aanwezig om je bij te staan met advies en/of praktische hulp. De eerste keer in een zonnecentrum? Dan helpen we u graag verder door het juiste toestel en het juiste programma te selecteren. Heb je reeds wat ervaring, of kom je liever buiten de openingsuren langs? Geen probleem, bij SENSUM kan je langskomen wanneer je wil. Het volstaat om met behulp van de identiteitskaart je saldo op te laden, de juiste zonnebank te selecteren en vervolgens volledig te ontspannen. 

 


Als lid van FeBelSol staat SENSUM garant voor een gezonde en veilige ervaring. 

FeBelSol, de partner bij uitstek voor de overheid en voor alle organisaties die betrokken zijn bij de regelgeving over het gebruik van UV-lampen, de gezondheid van de consument en de controlediensten. 

Met ons lidmaatschap willen wij op een actieve manier bijdragen aan een veilige en gezonde sector, en je een optimale dienstverlening garanderen.  Wij zijn trots dat we over het FeBelSol quality label kunnen beschikken, en stellen alles in het werk om onze klanten een veilige en gezonde zonne-ervaring aan te bieden!

Fotogallerij